Nieuws


     

2017-September: Eeuwen Ondernemen


Binnenkort verkrijgbaar in de boekhandel!

EEUWEN ONDERNEMEN
“100 honderdjarige bedrijven vertellen hun verhaal”

ETWIE en uitgeverij SNOECK publiceerden recent, met de ondersteuning van VOKA, het boek Eeuwen ondernemen dat een presentatie bevat van honderd Vlaamse of Brusselse bedrijven die meer dan honderd jaar actief zijn. Het boek geeft op een heel toegankelijke manier de historiek van 100 bedrijven weer. De deelnemende bedrijven zijn actief in heel uiteenlopende sectoren en zijn vaak heel verschillend qua structuur en omvang. Zowel kleine als (middel-)grote bedrijven komen aan bod. Ook CRETES werd uitgenodigd om aan deze publicatie deel te nemen.
| Hardcover | 235x280mm | 240p. | Nederlands |
| ISBN 978-94-6161-412-4 | Boekhandelprijs: 28€ |

 
     

2017-September: Zwingelturbine
Een splinternieuwe zwingelturbine werd recent gemonteerd bij een klant in Frankrijk. De nieuwe lijn is voorzien van de nieuwste technologieën en werd voor een deel gebouwd op maat van de klant. Deze zwingelturbine van de nieuwste generatie zal een oude “Van Dommele” zwingellijn vervangen die meerdere decennia dienst heeft gedaan. De lijn zal bij de klant zorgen voor een verhoogde capaciteit, een verbeterde zwingelkwaliteit en een hoge betrouwbaarheid.
 
     

2017-Juli: Duvex op de baan!

Voor enkele grote projecten in Frankrijk zijn we gestart met het uitleveren van de machines. Een voorbeeld daarvan is de Duvex op de foto hiernaast die begin juli de baan op ging.
 
     

2017-Juni/Juli: Vlasoogstmachines UNION

De nieuwe oogstmachines van Union worden afgewerkt en gaan de deur uit.
 
     

2016: Meerderheidsparticipatie in UNION NV

In 2016 verwierf CRETES een meerderheidsparticipatie in het bedrijf UNION NV. Door deze samenwerking wordt het gamma aan vlasverwerkingsmachines sterk uitgebreid.
Union is reeds jaren een bekende naam als leverancier van oogstmachines voor de vlasnijverheid met haar plukkers, keerders en oprollers. Union blijft actief op het gekende adres in Beveren-Leie, waar Gunter Roets beschikbaar is voor alle vragen.
Link: www.unionmachines.com