Nieuws


     

2019: Technisch commercieel talent gevonden!

Vanaf 1 maart is Sharon Michels gestart bij Cretes op de commerciële dienst. Voor al uw vragen omtrent wisselstukken en projectopvolging kan u vanaf heden bij haar terecht. Vanwege iedereen bij Cretes en Valtech... Welkom Sharon!

Check onze andere vacatures op de Valtech jobsite valvan.hro.be

 
     

2018: Succesvolle uitrol oogstmachines UNION

De nieuwe vlasoogstmachines van zusterfirma UNION zijn recent met groot succes de deur uit gegaan. De nieuwe ontwikkelingen op de zelfrijdende oprolpers werden met veel bijval onthaald.
Union en Cretes blijven daarom vastberaden om de ontwikkeling van deze machine met veel enthousiasme verder te zetten.

Voor meer informatie over Union, volg deze link. Op YouTube is bovendien een mooie film terug te vinden van de oprolpersen (gemaakt door Instant Agri).

 

   

2018: Nieuwe uitrusting voor Senegalese voetballertjes

De CRETES voetbalschoenen hangen al een tijdje aan de wilgen. Onze voetbaluitrusting kreeg echter een nieuwe bestemming.

Sedert kort is een jongerenteam uit Mbour in de Senegalese regio Thiès de trotse eigenaar van deze uitrusting. Veel succes jongens!!

 
     

2018: Baalopeners in opbouw

Drie nieuwe baalopeners van het type “Chargeuse” zijn in volle opbouw en verlaten binnenkort de werkplaats in Gullegem.

Deze machine blijft jaar na jaar één van onze toppers. De Chargeuses worden al decennia door Cretes gebouwd en bewijzen nog steeds hun topkwaliteit in de vlas- en hennepwereld.

Klik hier voor meer details.


     

2018: VALTECHGROUP.EU

Driven by value creating technology!

Valtech Group is een familiale groep die zich internationaal onderscheidt met project- en maatwerk voor machinebouw. De groep wordt alom geprezen om haar know-how en ervaring op het domein van Automation, Recycling & Sorting en Fibers & Textiles. In maart 2018 werd het nieuwe logo van de groep gelanceerd.

CRETES is trots om al jaren deel uit te maken van de Valtech Group. Check nu de nieuwe website van de Valtech Group via www.valtechgroup.eu.

 
     

2017-September: Eeuwen Ondernemen


Binnenkort verkrijgbaar in de boekhandel!

EEUWEN ONDERNEMEN
“100 honderdjarige bedrijven vertellen hun verhaal”

ETWIE en uitgeverij SNOECK publiceerden recent, met de ondersteuning van VOKA, het boek Eeuwen ondernemen dat een presentatie bevat van honderd Vlaamse of Brusselse bedrijven die meer dan honderd jaar actief zijn. Het boek geeft op een heel toegankelijke manier de historiek van 100 bedrijven weer. De deelnemende bedrijven zijn actief in heel uiteenlopende sectoren en zijn vaak heel verschillend qua structuur en omvang. Zowel kleine als (middel-)grote bedrijven komen aan bod. Ook CRETES werd uitgenodigd om aan deze publicatie deel te nemen.
| Hardcover | 235x280mm | 240p. | Nederlands |
| ISBN 978-94-6161-412-4 | Boekhandelprijs: 28€ |