Nieuws


     
2018: Jobcafé Valtech Group

Zoek je een job waarin je kan blijven ​groeien?

Wij zoeken 30 nieuwe medewerkers. In de Valtech Group, bestaande uit 13 KMO's, realiseren we met een team van 300 werknemers maatwerk projecten voor machinebouw wereldwijd.

Kom dan naar onze jobcafés op 4 & 11 oktober 2018.
Alle info kan je vinden op www.valtechgroup.eu/jobcafe

 
     

2018: VALTECHGROUP.EU

Driven by value creating technology!

Valtech Group is een familiale groep die zich internationaal onderscheidt met project- en maatwerk voor machinebouw. De groep wordt alom geprezen om haar know-how en ervaring op het domein van Automation, Recycling & Sorting en Fibers & Textiles. In maart 2018 werd het nieuwe logo van de groep gelanceerd.

CRETES is trots om al jaren deel uit te maken van de Valtech Group. Check nu de nieuwe website van de Valtech Group via www.valtechgroup.eu.

 
     

2017-September: Eeuwen Ondernemen


Binnenkort verkrijgbaar in de boekhandel!

EEUWEN ONDERNEMEN
“100 honderdjarige bedrijven vertellen hun verhaal”

ETWIE en uitgeverij SNOECK publiceerden recent, met de ondersteuning van VOKA, het boek Eeuwen ondernemen dat een presentatie bevat van honderd Vlaamse of Brusselse bedrijven die meer dan honderd jaar actief zijn. Het boek geeft op een heel toegankelijke manier de historiek van 100 bedrijven weer. De deelnemende bedrijven zijn actief in heel uiteenlopende sectoren en zijn vaak heel verschillend qua structuur en omvang. Zowel kleine als (middel-)grote bedrijven komen aan bod. Ook CRETES werd uitgenodigd om aan deze publicatie deel te nemen.
| Hardcover | 235x280mm | 240p. | Nederlands |
| ISBN 978-94-6161-412-4 | Boekhandelprijs: 28€ |

 
     

2017-September: Zwingelturbine
Een splinternieuwe zwingelturbine werd recent gemonteerd bij een klant in Frankrijk. De nieuwe lijn is voorzien van de nieuwste technologieën en werd voor een deel gebouwd op maat van de klant. Deze zwingelturbine van de nieuwste generatie zal een oude “Van Dommele” zwingellijn vervangen die meerdere decennia dienst heeft gedaan. De lijn zal bij de klant zorgen voor een verhoogde capaciteit, een verbeterde zwingelkwaliteit en een hoge betrouwbaarheid.